Park pod Borinou ožije Klokočinskou parádou

08.06.2012 Nitra

Nitra 8. júna (TASR) – Tanečné vystúpenia, Zumba párty, freestylové bicyklovanie a koncerty hudobných skupín sú pripravené pre návštevníkov Klokočinskej parády v Nitre. Podujatie organizuje Nitrianska komunitná nadácia (NKN) v Parku pod Borinou v rámci osláv 10. výročia svojho vzniku. Program sa začne v sobotu 9. júna o 13. hodine. Ako sľubujú organizátori, každý si v ňom nájde niečo pre seba.

„V rámci Klokočinskej parády sa môžete tešiť na tanečné vystúpenia gymnastiek senioriek, tanečných skupín Medhaus a Windows i na Gizku Billíkovú a jej baletné predstavenie. V športovej časti sa predstavia Mladí filantropi so svojou Zumba párty, pripravené je aj freestyle bicyklovanie v podobe Summer bike jam či športový aerobik cvičencov z Gymnázia Golianova,“ uviedla Petra Hadžová z NKN.

Svoje herecké, recitačné a hudobné talenty predvedú aj deti z nitrianskych základných škôl. Pestrá bude aj ponuka koncertov, v rámci ktorých sa predstaví hiphoper Arogant, ale i Komorný Orchestro Collegium Cantorum a hudobné skupiny Wild people, Pengagi a Domovina.

„Počas dňa je pre rodiny s deťmi pripravených desať hravých stanovíšť s množstvom zábavných úloh, ako sú dopravná výchova s policajným dôstojníkom, herecké etudy pre budúcich malých divadelníkov, tandemový bicykel, plážové športy alebo tajomný záhadný tunel. Ak stanovišťami detičky úspešne prejdú, čakajú ich skvelé odmeny,“ pripomenula Hadžová.
 

Vyberte región